Wie zijn wij

Welkom op de website van handelsonderneming GTC-BV, GTC-BV is een handelsonderneming die zich bezighoud met inkoop en verkoop van goederen. In 2009 zijn wij gestart met het verkopen van regentonnen en bloembakken, nieuw en gebruikt in verschillende maten.

Daarnaast bieden wij accessoires voor regentonnen en woondecoratie. Omdat het buitenleven in Nederland steeds belangrijker wordt is het belangrijk dat uw tuin of terras met mooie en degelijke decoratie word ingericht die tevens ook goed bruikbaar is,daarom vind u bij ons dit alles tegen een betaalbare prijs. Gebruik regenwater voor het besproeien van planten en bloemen in uw tuin. Regenwater is gratis en op de juiste temperatuur. Als u een regenton gebruikt, spaart u al snel duizenden liters per jaar.

Een regenton is goed voor het milieu en past in een duurzaam waterbeleid.Voor de tuin, het wassen van uw auto of het zemen van uw ramen is regenwater schoon genoeg. Door het op te vangen, hoeft het niet afgevoerd te worden naar de zuiveringsinstallatie. Daarmee bezuinigt u ook op uw eigen waterrekening. In een gemiddelde Nederlandse tuin wordt jaarlijks 2200 liter drinkwater gebruikt. Met een eigen regenton is dit niet meer nodig.tevens geeft het een mooi nostalgische uitstraling in uw tuin ook leuk i.c.m. een gietijzeren handpomp. De eiken 225 liter vaten zijn gebruikte wijnvaten uit Spanje of frankrijk van uitmuntende kwaliteit,de afwijkende maten zijn nieuw gemaakte vaten van kastanjehout.

Al deze producten kunt u vinden op onze geheel vernieuwde website met webwinkel. Wij hopen dat u op onze website een goede indruk krijgt van wat wij u allemaal te bieden hebben. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd of staat er iets niet bij waarnaar u op zoek bent Neem dan contact met ons op via de mail (berry@gtc-bv.nl) of telefonisch (0610274691) Natuurlijk kunt u ook langskomen op ons bezoekadres: Rijksstraatweg 47 B te Meteren tijdens onze openingstijden.